Підкажіть чи хороші смартфони Xiaomi? Багато чув про них відгуків і хороших, і поганих вирішив запитати ще тут. Розкажіть з особистого досвіду, хто користується такими, як вони вам?
Де ви купуєте врізні товари для дома з електротехніки?
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22022-12-03 13:12:24
Непогані. Але, дивлячись яку модель виберіть, наприклад, я собі взяла смартфон Xiaomi redmi Note 9pro на 64 ГБ пам'яті, він мені дуже подобається у нього хороша фронтальна камера на 16 мегапікселів.
Поделиться32022-12-03 13:13:12
Всім привіт. Я вже другий рік користуюся смартфоном Xiaomi redmi 9A на 32 ГБ пам'яті простого, невеликого розміру, основна камера на 13 мегапікселів у мене він повністю влаштовує.
Поделиться42023-02-22 12:23:37
Для мене завжди лідером був Samsung, я замовляю його онлайн, в интернет магазинах. Це деже зручна річ, є вся характеристика продукції. Також я люблю купувати онлайн їжу з достакою до дому токіо суши полтава тут дуже гарній сервіс, смачна їжа та швідко доставляють. Замовляті онлай будь яку продукцію практична річ, економить час, а в деяких випадках і гроші.
Поделиться52024-02-13 11:56:36
Я совсем недавно себе купила телефон redmi note 10 c и мне он прям очень нравится, вам тоже советую такую модель для себя глянуть. И 100% покупайте в этом маркетплейсе, получите кешбек с покупки.